Un băiat de 13 ani din Târgu Jiu a fost găsit mort în baie

Data publicării:
masina de ambulanta
Manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, decesul copilului fiind constatat de echipajul de pe ambulanţă. FOTO: Shutterstock

Un băiat în vârstă de 13 ani din Târgu Jiu a fost găsit căzut în baie, în stare de inconştienţă, duminică, de către un membru al familiei, care a apelat numărul de urgenţă, însă echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului a constatat decesul adolescentului, după ce manevrele de resuscitare nu au avut efect.

"La data de 12 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112, de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că, l-a găsit pe nepotul său, de 13 ani, căzut în baie, inconştient. Echipajul Serviciului de Ambulanţă Gorj, sosit la faţa locului, a efectuat manevre de resuscitare a băiatului de 13 ani, însă a fost constatat decesul", precizează un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Trupul băiatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, mai menţionează sursa citată.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri