Sari la conținut

FOTO VIDEO. Una dintre cele mai mari nave de croazieră a ajuns în Portul Constanţa

 

Ei vor face excursii în Bucureşti, vor merge în centrul vechi al Constanţei şi la cetatea Histria. Nava are aproape 300 de metri lungime şi este cea mai mare care a ajuns în ultimii trei ani în Portul Constanţa.

Emerald Princess este un vapor care impresionează prin dimensiuni, dar şi prin tot ce oferă turiştilor care urcă la bord. Are nu mai puţin de 15 punţi, aproape o mie de camere şi apartamente, 13 restaurante, 4 piscine, 2 cluburi de noapte, săli de spectacole, cinematografe în aer liber şi cazinouri. Ca să vă faceţi o imagine, un vas obişnuit de croazieră nu are nici măcar jumătate din facilităţile acestui gigant plutitor.

Teodor Patrichi, directorul terminalului de pasageri: „Este cea mai mare navă din ultimii trei ani care soseşte la noi. Este un adevărat oraş plutitor, are 3.000 de pasageri şi aproximativ 1.100 de persoane în echipaj”.

Impresionanta navă de pasageri care transportă pasageri din 59 de ţări are o înăţime de 60 de metri, echivalentul unui bloc de 20 de etaje.

La bord, turiştii sunt trataţi regeşte.

Din port, turiştii s-au pregătit să plece în excursii programate. Nu înainte însă de a face poze şi a cumpăra suveniruri.

Un sejur la bordul vasului-gigant costă între 500 şi 2.000 de dolari de persoană. Nava a plecat din Atena, iar destinaţia finală este Barcelona.

Pe aceeași temă