Sari la conținut

Lisa Marie Presley divorţează pentru a patra oară

Foto: Gulliver/Getty Images

Potrivit site-ului TMZ.com, Lisa Marie Presley, în vârstă de 48 de ani, a invocat motivul clasic al ”diferenţelor ireconciliabile”, precizând, de asemenea, în documentele de divorţ faptul că separarea cuplului s-a produs pe 13 iunie. 

Ea a cerut instanţei americane să îi acorde custodia unică a gemenelor cuplului, Harper şi Finley, în vârstă de şapte ani.

Lisa Marie Presley doreşte ca Michael Lockwood, un producător muzical, să beneficieze de dreptul de a-şi vedea fiicele, dar acele vizite trebuie să se desfăşoare într-un cadru supravegheat. 

Potrivit documentelor depuse la tribunal, cuplul are semnat un contract postnupţial.

Lisa Marie Presley şi Michael Lockwood s-au căsătorit în Japonia, în ianuarie 2006. Primul ei soţ, Danny Keough, a fost cavaler de onoare la acea ceremonie. 

Lisa Marie Presley şi Danny Keough au fost căsătoriţi în perioada 1988 - 1994 şi au împreună doi copii - actriţa şi modelul Riley Keough, în vârstă de 27 de ani, şi Benjamin, în vârstă de 24 de ani.

La 20 de zile după finalizarea divorţului de Danny Keough, Lisa Marie Presley s-a căsătorit cu cântăreţul Michael Jackson, aflat pe atunci în plin scandal generat de acuzaţii de pedofilie. Cuplul a apărut în imagni seminud, în celebrul videoclip al cântecului ”You Are Not Alone”, lansat de Michael Jackson în 1995. 

Lisa Marie Presley a cerut divorţul de Michael Jackson în 1996 şi, după o scurtă logodnă cu rockerul John Oszajca în 2000, s-a căsătorit cu cel de-al treilea soţ al său, celebrul actor Nicolas Cage, în Hawaii, în august 2002. Nici acel mariaj nu a fost reuşit, pentru că Nicolas Cage a depus actele de divorţ după la doar 108 zile după nuntă. Divorţul cuplului a fost finalizat în mai 2004.