Sari la conținut

Reîncep lucrările la centura Tecuciului

Lucrările la centura Tecuciului au început în 2012 şi s-a realizat doar 14% din investiţie, deoarece după câteva luni constructorul a abandonat proiectul.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a desemnat acum un nou câştigător care va avea ca sarcină finalizarea centurii ocolitoare.

Primarul municipiului Tecuci, Daniel Ţuchel, a dezvăluit în emisiunea Vocile Galaţiului că este vorba de un consorţiu româno-italian.

Daniel Ţuchel, primarul municipiului Tecuci: "Mâine vor sosi la Tecuci reprezentanţii CNADR-ului cu reprezentanţii constructorului, cu care vom semna contractul".

Centura care va ocoli oraşul prin vest va avea şapte kilometri, două pasaje, opt podeţe şi va prelua tot traficul greu din oraş. Potrivit primarului municipiului Tecuci, lucrările vor începe în cel mult două luni.

Daniel Ţuchel, primarul municipiului Tecuci: "Tecuciul îşi doreşte foarte mult realizarea centurii de vest a oraşului, centurii ocolitoare. Practic, centura care descarcă traficul dinspre Bacău, Tişiţa către Galaţi".

Valoarea investiţiei este de 52 milioane de lei, iar termenul de realizare a lucrării este de trei ani de la data atribuirii contractului.

Redactor: Cornelia Mazilu