BIHOR. Doi morți și 5 răniți într-un accident între Husasău de Tinca și Tinca

Data publicării:
accident Tinca9

UPDATE: ORA 15:10 - Cele două persoane care au murit se aflau într-un autoturism Ford, care se îndrepta dinspre Tinca, spre Oradea. Potrivit unor apropiați, șoferul ar fi pierdut controlul volanului după de a ajuns într-o zonă a șoselei unde se afla pietriș și noroi. A ajuns pe contrasens, s-a lovit de un Opel care circula regulamentar și s-a răsturnat în șanțul de la marginea drumului.

UPDATE: ORA 14:40 - Una dintre persoanele rănite în accident, care a rămas încarcerată, a murit, în ciuda eforturilor echipelor de salvare de a o resuscita. Alte patru persoane sunt transportate de urgență la Spitalul Județean din Oradea. Al cincilea rănit în accident a suferit leziuni ușoare și a refuzat să fie dus la spital. Una dintre mașinile implicate în accident s-a răsturnat în șanț.

Accidentul s-a petrecut înainte de intrarea în pădurea de lângă Tinca.

Primele informații indică faptul că două mașini s-au ciocnit frontal între Husasău de Tinca și Tinca. Echipaje ale SMURD, ale Ambulanței și ale Poliției se află la locul accidentului.

Salvatorii spun că șapte persoane au fost rănite, iar două au rămas încarcerate. O persoană a murit în urma impactului, iar una la scurt timp după.

editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri