Tâlhărie în trenul Oradea – Săcuieni. Trei suspecți, printre care și un minor, au fost arestați după ce au jefuit un călător

Data actualizării: Data publicării:
tren

Incident violent la sfârșitul săptămânii trecute, în trenul Oradea – Săcuieni. Un tânăr de 18 ani a fost tâlhărit de trei indivizi în timp ce trenul se apropia de stația de destinație. Tânărul susține că infractorii l-au atacat și i-au furat 100 de euro și telefonul. Imediat ce au luat bunurile, suspecții au coborât din tren și au fugit.

foto arhivă

Potrivit reclamației tânărului din Abrămuț, depusă la mai bine de 10 ore de la comiterea faptei, tâlhăria s-a produs între orele 5:10 – 6:10. Cei trei necunoscuți s-au repezit asupra victimei, i-au luat banii din portmoneu și telefonul în valoare de 800 de euro.

Suspecții au fost prinși după mai puțin de două zile, în dimineața de duminică, 18 noiembrie.

„La ora 7, în urma investigațiilor efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor cu sprijinul polițiștiștilor din cadrul Poliției Orașului Săcueni, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 33 de ani, din comuna Suplacu de Barcău, județul Bihor și doi tineri de 18, respectiv 16 ani, ambii din Săcueni, de la care a fost recuperat telefonul sustras”, a anunțat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Reținuți pentru 24 de ore, cei trei au fost duși a doua zi în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Municipiului Marghita cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie calificată. După deliberări, instanța a decis să-i trimită pe suspecți după gratii pentru 30 de zile.

„Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat”, se arată într-un comunicat al Poliției Bihor.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri