Percheziţii la suspecţi de contrabandă din Lugoj

Data publicării:
perchezitii 1

Cinci membri ai unei grupări care se ocupa de luni bune cu contrabanda cu ţigări au fost ridicaţi astăzi de poliţişti şi conduşi la audieri. - Făceaţi contrabandă cu ţigări? ”Nu am făcut contrabandă cu ţigări, n-au găsit nimic”, - De unde le aduceaţi? ”Le-am găsit şi noi pe-aici”, - Unde le vindeaţi? ”Niciunde!”.

Dacă unii nu au recunoscut faptele de care sunt suspectaţi de poliţişti, alţi membri au reţelei au promis că nu se vor opri aici: - Făceaţi contrabandă cu ţigări? ”Da, am făcut, mai fac!”, - De unde le aduceaţi? ”Aia e treaba mea nu pot să vă spun!”

Aceştia au dat explicaţii anchetatorilor cu privire la această activitate, la sediul Poliţiei Municipiului Lugoj. Oamenii legii bănuiesc că ţigările ar fi fost aduse din Serbia şi Ucraina, apoi vândute în pieţele din Lugoj.

”Poliţiştii din cadrul IPJ Timiş, în această dimineaţă, au efectuat cinci percheziţii pe raza municipiului Lugoj la persoane bănuite că ar fi săvârşit infracţiunea de contrabandă cu ţigări. Pe numele acestora au fost emise mandate de aducere, ulterior aceştia fiind conduşi la sediul poliţiei pentru audieri”, ne anunță Ionuţ Bocancea, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, membrii reţelei riscă până la patru ani de închisoare.

reporter: Maria Rohnean
operator: Viorel Jiva
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri