Sari la conținut

Dosar penal în cazul bărbatului aruncat în râul Săsar. Suspecţii sunt internaţi la Psihiatrie

Cazul bărbatului aruncat în râul Săsar a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cei doi suspecţi au fost internaţi la secţia de Psihiatrie de la spitalul din Sighetu Marmaţiei.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul care a fost scos din apele râului Săsar are 37 de ani şi este din Braşov. După ce a plutit câteva sute de metri în apa rece şi a fost resuscitată de medicii SMURD, victima a fost dusă în stare gravă la Spitalul Judeţean din Baia Mare.

Cei doi suspecţi, despre care martorii spun că l-ar fi împins în râu pe braşovean, sunt o femeie de 23 de ani şi un bărbat de 43 de ani. Ambii sunt din Baia Mare şi, din câte se pare, erau sub influenţa unor substanţe psihotrope. Pentru că erau incoerenţi şi s-au opus când poliţiştii au vrut să-i ducă la secţie, cei doi au fost internaţi la secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei.

Cei doi nu au recunoscut acuzele aduse de martori şi spun că victima s-ar fi aruncat în râu.

Citiți și: VIDEO. Incident ciudat la Baia Mare. Un bărbat a fost aruncat în apă, suspecții - incoerenți și violenți

În acest caz poliţistii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Încadrarea faptei ar putea fi schimbată în funcţie de anchetă, declaraţii sau circumstanţe.

Reporter: Izabela Jurasko
Operator: Kristian Kosa
Editor web: Adrian Laboş