Elon Musk deblochează toate conturile suspendate de pe Twitter: „Poporul a vorbit. Amnistia începe de săptămâna viitoare”

Data publicării:
Musk lângă un telefon cu logoul Twitter
Foto: Profimedia

Elon Musk a anunțat că Twitter va da o „amnistie generală” și va debloca toate conturile suspendate pe rețeaua socială începând de săptămâna viitoare. Decizia miliardarului vine ca urmare a unui sondaj pe care l-a publicat pe Twitter și în care peste 70% dintre cei care au răspuns s-au pronunțat în favoarea deblocării conturilor.

Mai multe conturi suspendate, anterior, au fost deblocate de Musk de când a devenit proprietarul rețelei sociale. Printre ele se numără și cel al fostului președinte al SUA, Donald Trump, blocat după ce a instigat violențele de la Capitoliu în 6 ianuarie 2021.

Peste 3 milioane de utilizatori Twitter au răspuns la sondajul lui Elon Musk, 72,4% votând cu „Dala întrebarea miliardarului.

Poporul a vorbit, amnistia începe de săptămâna viitoare. Vox Populi, Vox Dei”, a scris Musk, folosind aceeași expresie în limba latină pe care a folosit-o și la deblocarea contului lui Trump - „vocea poporului este vocea lui Dumnezeu”.

Musk nu a detaliat felul în care urmează să se desfășoare procedura de „amnistiere”.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri