Accident de autocar la Călimăneşti: Două persoane au decedat, alte patru sunt rănite

Data publicării:
accident-7

Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite joi dimineaţă într-un accident de autocar produs pe Drumul European 85, în localitatea Călimăneşti, judeţul Vrancea. 74 de ucraineni se întorceau dintr-o călătorie în Bulgaria.

Din primele informaţii, se pare că autocarul s-a răsturnat când şoferul a adormit la volan, informează corespondentul Digi24.

Cronologia tragică a accidentelor din ultimele trei luni

Accidentul de joi dimineaţă este ultimul dintr-o serie tot mai lungă care implică autocare călătorind în Europa în ultimele trei luni. În urmă cu şase zile, la Nădlac, trei persoane au murit şi 25 au fost rănite în urma coliziunii dintre două autocare. Acum 11 zile, la Gyor, în Ungaria, doi oameni au murit şi 15 au fost răniţi, după ce autovehiculul s-a prăbuşit într-un şanţ. În Israel, acum o lună, alte patru persoane au murit când autovehiculul s-a ciocnit cu un camion. Un accident mult mai grav s-a produs în aceeaşi perioadă în Italia, când 39 de oameni au murit. În luna iunie, 18 români au murit şi 30 au fost grav răniţi după ce un alt autocar s-a prăbuşit într-o râpă din Muntenegru.

Pe alte meridiane, bilanţul tragic al ultimelor trei luni include 37 de oameni ucişi în cel mai grav accident rutier din istoria Malaeziei: prăbuşirea unui autocar într-o prăpastie. În Venezuela, au murit 16 oameni şi 36 au fost răniţi în coliziunea dintre au astfel de autovehicul şi un camion.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri