Anchetă în cazul morții pastorului și a fiului său. Poliția a format un cerc de suspecți

Data publicării:
masina pastor ucis

Ancheta este în desfășurare iar Poliția Municipiului Satu Mare are deja un cerc de suspecți, de altfel a intrat și în posesia raportului medico-legal, necropsia fiind făcută zilele trecute de medicul legist.

Dispariția pastorului a fost semnalată de soția acestuia, însă nimeni nu știe cum a ajuns mașina cu cele două victime în județul Satu Mare.

Trupurile pastorului și a fiului său au fost transportate ieri în județul Bistrița-Năsăud.

Anchetatorii nu exclud un asasinat în stil mafiot

De două zile, familia încerca să dea de urma pastorului şi a fiului său. Din păcate, i-a găsit, fără viaţă, un localnic din Satu Mare, într-o maşină ascunsă pe un câmp, printre porumb.

„S-a dus, a văzut închise geamurile, a zis, măi, sunt geamuri fumurii. Când s-a apropiat, deja mirosea a scrum”, a descris soacra pastorului momentul găsirii cadavrelor celor doi de către bărbatul din Satu Mare.

Fără să se gândească că avea să fie martor într-o crimă, bărbatul a luat cheile din contact şi a deschis portbagajul. Acolo a descoperit cadavrul pastorului şi al băiatului lui.

„Sub banchetele din spate ale autoutilitarei se găsesc cadavrele a două persoane de sex masculin ce prezintă multiple leziuni la nivelul capului”, a declarat inspector principal Ana Petric, de la IPJ Satu Mare.

În partea din față a malinii în care au fost găsiți cei doi se pot observa urmele incendierii. Mașina a fost sigilată și dusă la sediul Poliției Municipiului Satu Mare.

Familia pastorului spune că bărbatul plecase de acasă, de la Bistriţa, ca să caute un loc unde să organizeze o tabără pentru copii cu handicap. Nimeni nu ştie cum a ajuns tocmai la Satu Mare şi cum s-a ajuns la crimă.

Un bărbat de 39 de ani din Bistriţa şi fiul acestuia, de 9 ani, a căror dispariție a fost semnalată luni, 5 august, la ora 13”, a mai spus inspectorulu principal.

Adrian Blaga era pastor asistent la o biserică neoprotestantă din Bistriţa şi administratorul unei fundaţii ne guvernamentale care oferă asistenţă socială copiilor orfani sau abandonaţi de părinţi. Fiul acestuia, Timotei, de 9 ani, era sportiv legitimat la CS Hercules Bistrița, practica luptele libere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri