Bărbatul reținut la Arad după ce a tăiat cauciucurile unor mașini le-a spus polițiștilor că era nervos

Data actualizării: Data publicării:
anvelope taiate arad
24 de autoturisme au avut anvelopele tăiate. O cameră de supraveghere a surprins momentul "atacului". Sursa foto: cameră de supraveghere / Arad Online

Bărbatul reţinut miercuri seară, în cazul celor 24 de autoturisme parcate pe strada Miron Costin din Arad ale căror anvelope au fost tăiate, ar fi acţionat după un impuls de moment, pentru a-şi descărca nervii în urma unei dispute cu un amic, conform declaraţiilor date în faţa anchetatorilor, informează Agerpres.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat joi că bărbatul este un om al străzii care îşi petrece timpul mai mult în Gara Centrală din Arad. Acolo ar fi avut o dispută, în noaptea de marţi spre miercuri, cu un amic, tot om al străzii.

Suspectul le-a spus anchetatorilor că pentru a-şi descărca nervii a folosit un cuţit şi a tăiat cauciucurile maşinilor de pe o stradă aflată lângă gară.

Pagubele au fost observate de proprietarii maşinilor miercuri dimineaţă, când au vrut să plece la serviciu sau să îşi ducă copiii la şcoală. Poliţiştii care au făcut cercetări la faţa locului au găsit 24 de autoturisme cu anvelopele tăiate.

Între timp, doar 12 dintre proprietari au dorit să depună plângeri, restul considerând că suspectul nu ar avea posibilitatea să îi despăgubească.

Bărbatul, care are 34 de ani şi este din Arad, a fost reţinut pentru 24 de ore, măsură care expiră joi seară, urmând să fie cercetat în stare de libertate pentru distrugere.

"Având în vedere încadrarea juridică a faptei, nu se poate dispune luarea unei măsuri privative de libertate, nefiind îndeplinite condiţiile legale", a precizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri