CRIMĂ LA ORADEA. Suspecţii, un avocat şi o profesoară, soţ şi soţie, au dispărut

Data publicării:
0612 20crima 20oradea-37101

Părinţii avocatului au fost cei care au anunţat dispariţia acestuia. I-a pus pe gânduri faptul că luni seară acesta le-a spus că trebuie să plece de acasă, pentru că este urmărit şi îl aşteaptă, pe el şi pe soţia lui, 30 de ani de închisoare.

O zi mai târziu, era dată dispărută şi soacra avocatului. Anchetatorii leagă faptele într-un scenariu sumbru: femeia ar fi fost ucisă de propria fiică, pe care ar fi ajutat-o soţul ei. Bănuielile sunt întărite de faptul că în locuinţa celor doi soţi, politiştii au gasit mai multe urme de sânge.

În plus, anchetatorii au declaraţiile mai multor martori, care spun că l-au vazut pe avocat înainte sa dispară. Acesta căra un sac în spate şi avea hainele murdare de sânge.

Colegii avocatului în vârstă de 39 de ani sunt surprinşi de anchetă şi păstrează tacerea în acest caz.

Colegii soţiei avocatului, profesoară la un liceu din Oradea, spun că nu au mai văzut-o pe femeie de săptamâna trecută. Luni dimineaţă, soţul acesteia a sunat-o pe directoare şi i-a spus ca soţia lui nu poate veni la serviciu, pentru că se simte rău. Despre profesoara de 27 de ani colegii nu vor să spună nimic rău.

„O persoană foarte elegantă, foarte ataşată de copii, foarte bine pregătită profesional şi foarte sensibilă. Ne surprinde , nu ştim ce s-a întâmplat acolo de fapt, dar toata lumea este bulversată, pentru că nimeni nu se aştepta la aşa ceva”, a declarat directorul şcolii, Ruben Filimon.

Anchetatorii se feresc să dea prea multe detalii

Momentan, anchetatorii se feresc şi ei să dea prea multe detalii despre acest caz complicat. „Procurorii, împreună cu poliţiştii, verifică indiciile şi informaţiile cu privire la dispariţia a trei persoane. În acest moment nu putem nici să infirmăm, nici să confirmăm săvârşirea unor fapte de violenţă”, a spus procurorul Tiberiu Sighiartău, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea.

Între timp, oamenii legii pun cap la cap indiciile pe care le-au strâns în ultimele ore. Fotografiile avocatului, profesoarei şi ale mamei femeii, vor ajunge la toate secţiile de poliţie din ţară. Agenţii le vor face publice, cu rugămintea ca oricine poate da informaţii despre cei doi, să sune urgent la 112.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri