METEO. Vremea se încălzeşte. Temperaturile urcă astăzi până la 30 de grade

Data publicării:
peisaj

În această noapte cerul va fi variabil, mai mult senin, cu înnorări temporare în regiunile din jumătatea de nord a ţării, dar numai izolat va ploua slab spre dimineaţă în Maramureş, Crişana, nord-vestul Transilvaniei şi la munte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime se vor încadra între 1...2 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 15 grade în sudul Banatului.

Mâine, vremea se va încălzi în toate regiunile, iar în sud-vest şi sud va deveni mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă. Mai ales dupã-amiaza şi seara, în jumătatea de nord a ţării vor fi înnorări şi local se vor semnala ploi. Vor fi mai ales averse, însoţite izolat de descărcări electrice.

În zona de munte, cu totul izolat cantităţile de apă pot depăşi 15 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în majoritatea regiunilor, iar în zona montană înaltă va fi tare.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 17 grade în estul Transilvaniei până la 30 de grade în extremitatea de sud a Olteniei şi Munteniei.

La Bucureşti vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi, devenind mai caldă decât în mod obişnuit. Cerul va fi variabil, mai mult senin la noapte. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minima va fi de 10...12 grade, uşor mai scăzută la periferia oraşului. Maxima termică va fi de 27...28 de grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri