Foto Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu celebra Sanna Marin, premierul Finlandei

Data actualizării: Data publicării:
309634672_649762446520322_4725788754464656544_n
Marcel Ciolacu, președintele PSD, și Sanna Marin, premierul Finlandei. Foto: Marcel Ciolacu/ Facebook

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, și premierul Finlandei, Sanna Marin, liderul social-democraților finlandezi, s-au întâlnit la congresul socialiștilor europeni (PES), unde a fost adoptată o Rezoluţie prin este declarat sprijinul pentru aderarea României la spaţiul Schengen.

Pe lângă Sanna Marin, Marcel Ciolacu s-a întâlnit și cu premierul spaniol Pedro Sánchez, Iratxe Garcia Perez, lidera grupului S&D din Parlamentul European, Serghei Stanișev, fostul lider PES, Frans Timmermans, vicepreședinte al Comisiei Europene și António Costa, premierul Portugaliei.

Sanna Marin a fost în centrul unui scandal în Finlanda, după ce au apărut pe rețelele sociale imagini în care dansează expansiv și cântă la o petrecere privată. Ea s-a apărat spunând că, chiar dacă a băut alcool, nu a consumat droguri, făcându-și chiar și un test în acest sens. Ulterior și-a cerut scuze pentru o imagine scandaloasă de la o petrecere privată pe care a organizat-o la reședința sa oficială în luna iulie. În imaginea distribuită în spațiul online, apar două femei care se sărută și își acoperă sânii cu o pancartă pe care scrie „Finlanda”. Ea s-a apărat spunând că uneori „tânjește după bucurie, lumină și distracție” și a precizat și că nu a lipsit „nici măcar o zi” de la muncă.

„Necesitatea de a avea soluții comune la nivel european pentru a face față unei potențiale crize economice, dar și creșterii prețurilor la energie, extiniderea cooperării economice în domenii vitale în noua conjuctură internațională au fost principalele subiecte discutate aseară cu liderii din familia noastră politică europeană.

De asemenea, întrevederea de aseară a fost un bun prilej pentru a le mulțumi prietenilor României, printre care Pedro Sánchez Pérez-Castejón, Iratxe Garcia Perez, Sergei Stanishev, Frans Timmermans, Sanna Marin, António Costa– pentru susținerea aderării României la spațiul Schengen”, arată mesajul lui Marcel Ciolacu pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ciolacu le-a mulţumit vineri colegilor din familia europeană a social-democraților pentru adoptarea Rezoluţiei prin care se exprimă sprijinul total pentru aderarea României la spaţiul Schengen.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri