Senatorul Taczos Barna, internat cu COVID-19

Data actualizării: Data publicării:
Tanczos Barna în momentul în care a fost testat pentru coronavirus la Parlament, în martie
Tanczos Barna în momentul în care a fost testat pentru coronavirus la Parlament, în martie Foto: Facebook Tanczos Barna

Senatorul UDMR Tanczos Barna a anunțat pe Facebook că este infectat cu noul coronavirus. Parlamentarul spune că a fost internat cu pneumonie bilaterală și a aflat că virusul SARS-CoV-2 este responsabil pentru aceasta.

„Sunt înconjurat de o echipă super-profesionistă. Mă vindec și totul merge înainte”, a scris parlamentarul în limba maghiară, precizând că urmează un tratament și că se simte bine.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În luna martie, senatorul a fost implicat într-un incident. El a fost acuzat că a mințit polițiștii că este bolnav de COVID-19 pentru a scăpa de o amendă pentru viteză excesivă. Parlamentarul a susținut însă că de fapt le-a transmis polițiștilor doar că se îndrepta spre testare, nu că ar fi infectat.

Senatorul PNL Vergil Chițac a fost primul parlamentar infectat cu noul coronavirus, în luna martie. Luna trecută, deputatul ALDE Constantin Avram a fost diagnosticat cu COVID-19.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri