Video Surpriză la alegerile de la PSD Tulcea: Grindeanu prezent, Ciolacu - absent

Data actualizării: Data publicării:
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu Foto: captură TV

Surpriză la alegerile de la organizatia PSD Tulcea, care au loc sâmbătă: Sorin Grindeanu, proaspăt revenit în partid, este prezent la eveniment, în timp ce președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, lipsește.

Este pentru a treia oară când fostul premier participă la o ședință a unei organizații PSD, după ce organizația din Timiș a anunțat că îl sustine pe Grindeanu să candideze la Congresul din februarie.  Până acum, însă, nu s-a mai întâmplat ca acesta să participe la discuțiile care pregătesc Congresul în absența președintelui PSD.

Momentul alimentează tot mai mult informația că mai mulți baroni PSD şi-l doresc candidat la Congres pe Sorin Grindeanu. Îl vad ca pe un personaj pe placul electoratului, care cere figuri noi la vârful PSD.

Sorin Grindeanu a fost premier când Executivul a adoptat celebra OUG 13, dar ulterior a intrat în conflict cu Liviu Dragnea și a refuzat să plece de la Guvern, după ce a fost dat jos prin moțiune de cenzură votată de propriul partid.

Apoi, Sorin Grindeanu a ajuns preşedinte ANCOM, funcție pe care o ocupă și acum și pentru care este plătit lunar cu peste 2.700 de euro, potrivit declaratiei de avere depuse în iunie 2019.

Dacă va candida la Congresul PSD de la finalul lunii februarie, Sorin Grindeanu trebuie sa îşi dea demisia.

Fostul premier Sorin Grindeanu este bun prieten cu Victor Ponta.

Citiți și:  Sorin Grindeanu, invitat oficial, de Crăciun, să revină în PSD

„Figurile uzate ale PSD să facă un pas în spate”. Sorin Grindeanu dă semnalul de luptă împotriva gărzii Dragnea înaintea Congresului

Victor Ponta vrea „un proiect serios de unificare a stângii” cu Sorin Grindeanu și Marcel Ciolacu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri