Victor Ponta: Poate exista un Guvern format din oameni mai incompetenți decât Guvernul Dăncilă 1? Da: Guvernul Dăncilă 2

Data actualizării: Data publicării:
160909_victor_ponta_02_INQUAM_Octav_Ganea
Fostul premier Victor Ponta. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul premier și președinte al PSD Victor Ponta spune că noii miniștri care intră în Guvern sunt atât de „incompetenți și puțin pregătiți profesionl” încât „bat toate recordurile”.

160909_victor_ponta_02_INQUAM_Octav_Ganea
Fostul premier Victor Ponta. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Poate există un Guvern format din oameni mai incompetenți și mai puțin pregătiți profesional decât Guvernul “Dăncilă 1”? Da -Guvernul “Dăncilă” 2 / noii veniți bat toate recordurile - cu un matematician la Cultură, cu Olguța să facă autostrăzi, cu un băiat de la sport care să gestioneze pensiile și programele sociale, cu Nae Bădălău șeful economiei Europei în Semestrul 1 din 2019, cu Alex Petrescu și Ilan Laufer care nu au fost buni pentru funcția de ministru și dați afară din guvern anul trecut că să fie “reevaluați” azi, cu un vicepremier care tocmai nu a luat decât un singur vot în Parlament pentru funcția de Președinte ASF, cu Minstrul Afacerilor Europene gonit din funcție cu o lună înainte să preluăm președinția Consiliului UE... e și de plâns și de râs!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

„Domnul Gabriel Leș a fost secretar de stat la Ministerul Apărării în Guvernul “Cioloș” și a întocmit Hotărârea de Guvern pentru achiziția unor corvete de la DAMEN Olanda cu preț dublu - a devenit ministru în Guvernul Grindeanu și schimbat imediat din funcție pentru că nu a făcut licitație pentru acele achiziții / redevine ministru în condițiile în care săptămâna viitoare trebuie să se anunțe câștigătorul licitație pentru achiziția de corvete - la care participant este... DAMEN Olanda! Sigur că această combinație de incompetență profesională, lipsă de coloană vertebrală și afaceri necurate cu bani publici este principala caracteristică a “Regimului Dragnea - Dăncilă” / țara este “vânată” și partajată ca pe domeniile de vânătoare ale Teldrum - cam cu aceleași personaje!”, a mai scris Ponta.

Fostul premier, care a fondat o nouă formațiune politică, ProRomania, mai spune că în conducerea PSD nu a rămas niciun pesedist.

„A mai rămas vreun pesedist în conducerea PSD (că social-democrați nu mai sunt de mult timp)? Cu Dragnea președintele partidului de la PD, cu Darius Vâlcov consilier (premier în fapt) de la PDL, cu Codrin secretarul general de la PRM, cu Gabriel Mutu, șeful celei mai mari organizații, cea de la București, de la PDL, Ministrul Transporturilor Olguța de la PRM... Băsescu a fost genial când l-a trimis pe Dragnea la PSD - doar așa a reușit să îl distrugă (din interior)”, a mai scris Victor Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri