VIDEO. Viorica Dăncilă, în ședința de Guvern „Putem spune pe scurt că reducem democrația”

Data actualizării: Data publicării:
dancila

Lungul șir de gafe ale premierului Viorica Dăncilă continuă, joi, cu o confuzie amuzantă. În discursul ținut la începutul ședinței de guvern, Viorica Dăncilă a luat o pauză de la cititul de pe foaie, moment în care a afirmat că „putem spune pe scurt că reducem democrația”. 

Citește și: Celebrele gafe ale premierului Viorica Dăncilă - de la „imunoglobină”, la „douăzeci-douăzeci” și „privelegiați”

Prim-ministrul și-a dat seama de greșeala făcută și s-a corectat: „reducem birocrația”. Premierul Viorica Dăncilă a anunţat joi că Executivul va adopta în şedinţă modificarea pachetului de legi privind achiziţiile publice, modificări care au fost făcute în baza consultărilor cu Comisia Europeană. 

„Aceste modificări au fost făcute pe baza consultărilor cu Comisia Europeană. Putem spune, pe scurt, că reducem democrația...reducem birocrația și reducem termenele. Cred că e foarte important acest lucru și cred că e așteptat de mulți români.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Nu este prima dată când premierul Dăncilă face greșeli de exprimare sau gafe în public. Emotivitate, grabă, neatenție sau lipsa exercițiului oratoric? Fiecare apariție a premierului Viorica Dăncilă este prilej de a consemna noi gafe sau exprimări deficitare. 

A fost cazul și luni, la conferinţa de presă comună susţinută la Bacău alături de comisiarul european Corina Creţu. Iar în urmă cu două zile, premierul ne invita să facem un „exercițiu de imagine”. 

Iar în urmă cu o săptămână, întrebată dacă îi este frică de o plângere penală, prim-ministrul a răspuns că „Orice om îi este teamă de o plângere penală”.

De asemenea, și vizita premierului croat la Palatul Victoria a fost marcată de stângăcii de protocol ale premierului Viorica Dăncilă.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri