Primarul Sectorului 2: Situaţia cu furnizarea agentului termic e foarte grea. Știu că nu e apă căldă și căldură. Vor mai fi probleme

Data publicării:
Radu Mihaiu.
Radu Mihaiu spune că situaţia cu furnizarea agentului termic e foarte grea în Sectorul 2. Foto: Facebook

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, spune că situaţia privind furnizarea de apă caldă şi căldură este una foarte grea, iar probleme vor mai fi o perioadă, până când conductele vor fi reparate „serios”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ştiu că nu este apă caldă. Ştiu că nu este căldură. Ştiu că, deşi a venit primăvara, încă e frig şi că pentru a face baie/duş, suntem nevoiţi să încălzim apa. Da, ştiu că, deşi responsabilitatea încălzirii este la primăria generală, acest lucru nu ne încălzeşte pe niciunul din cetăţenii sectorului 2. Ştiu că degeaba vă spun despre avaria de la CET Sud, că se aşteaptă soluţii, nu doar prezentarea problemelor. Ştiu că cel mai simplu ar fi să tac din gură referitor la această problemă, pe care, în mod obiectiv, nu am cum s-o rezolv, pentru că nu am nicio atribuţie şi nicio pârghie”, a scris Mihaiu, duminică seară, pe pagina sa de Facebook.

Edilul precizează că situaţia este una „foarte grea”, iar după remedierea acestei noi avarii se va merge din nou „pe perfuzii”, până când reţelele de distribuţie vor fi reparate corespunzător.

Sunt însă dator faţă de voi să vă spun adevărul: situaţia este foarte grea. La CET Sud temperaturile cresc uşor. Mare parte din problemele din sectorul 3 s-au rezolvat, dar în sectorul 2 încă sunt probleme (pentru că se află mai departe faţă de CET şi noi nu avem un CET al nostru). Săptămâna asta s-a pus accentul pe apă caldă, pentru că a fost mai cald afară, iar ieri şi azi s-a încercat şi puţină căldură. În Titan, Vitan, Pantelimon a fost ceva, dar în Colentina aproape deloc. Se încearcă suplimentarea cu agent termic de la alte CET-uri, dar şi acelea sunt aproape de maxim. Sunt oameni care muncesc mult să repare ceea ce nu s-a făcut anul trecut şi asta nu se va rezolva peste noapte. Oricât de greu ar fi, am promis, ca politician, că voi fi onest. Şi asta e situaţia onestă: vom mai avea un timp probleme. Vom trece peste această nouă avarie cât se poate de repede. Apoi vom funcţiona din nou pe perfuzii, până când primăria generală va reuşi să repare serios ţevile neglijate atâta timp”, spune primarul Sectorului 2.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri