VIDEO. Cum s-au bucurat românii de victoria Simonei Halep la Wimbledon 2019

Data actualizării: Data publicării:
Victoria Simonei Halep, salutată pe treptele bisericii de participanții la o nunt
Victoria Simonei Halep, salutată pe treptele bisericii de participanții la o nuntă Foto: captură TV

Din Vama Veche până în Brisbane, Australia, românii au urmărit meciul Simonei Halep din finala de la Wimbledon și au sărbătorit victoria sportivei în fața titratei Serena Williams. Dacă cei din Vama Veche au renunțat la câteva ore de plajă și s-au strâns la terase pentru a urmări meciul cu prietenii, românii din Australia s-au trezit cu noaptea în cap ca să o susțină pe Simona. Și în Bucovina a fost veselie mare pentru victoria Simonei, iar bucuria unei nunți a fost dublată de cea a victoriei Simonei: nuntașii au ținut să o salute chiar pe scările bisericii. Iată imaginile:

Fanii au sărbătorit-o pe Halep acolo unde s-au găsit. Pe terase, pe plajă, ba chiar și la un concert al lui Smiley:

Bucurie mare a fost însă și în familia Simonei și au continuat și după ceremonia de la Wimbledon. Una dintre cele mai bune prietene ale Simonei a surprins momentul în care noua campioană de la Wimbledon este îmbrățișată de tatăl și de fratele ei:

Simona Halep a declarat, sâmbătă, în conferinţa de presă susținută după ce a devenit campioană la Wimbledon, că nu ştie ce o aşteaptă la revenirea în ţară, dar se așteaptă să aibă parte de o primire similară celei după cucerirea titlului de la Roland Garros

Citiți și: VIDEO. Gabriela Firea, huiduită pe Arena Națională. A fost nevoită să plece de pe scenă, unde sosise împreună cu Simona Halep pentru a celebra titlul de la Roland Garros

Politicienii români se grăbesc să o felicite pe Simona Halep după victoria la Wimbledon

„Aş vrea să mulţumesc ţării mele, pentru că mă susţine oriunde aş juca. A fost uimitor. Vă mulţumesc!”, a fost mesajul pe care l-a avut Simona Halep, la Londra, pentru fanii și spectatorii români.

Simona Halep se întoarce luni în țară. Va avea o mică vacanță, după care se va pregăti pentru următoarea mare confruntare: US Open.

Citiți și: FOTOGALERIE. Simona Halep și cele mai frumoase momente ale finalei Wimbledon 2019

Românii au trăit finala Simonei Halep ca pe meciurile naţionalei. Toate terasele şi spaţiile special amenajate au fost luate cu asalt.  Pentru componenţii Generaţiei de Aur, performanţa Simonei Halep este cea mai mare din istoria sportului românesc. Dan Petrescu a mărturisit că a plâns, în timp ce Hagi o consideră un geniu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri