Un pasager al unui zbor Cluj-Londra a anunțat că are o „bombă în bagajul de cabină”

Data actualizării: Data publicării:
avion al companiei wizz air pe pista
Probleme cu mai multe zboruri Wizz Air în ultimele zile, pe Otopeni. Foto: wizzair.com

Un avion care trebuia să decoleze, miercuri dimineaţă, de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca cu destinaţia Londra a întârziat aproape trei ore după ce un pasager a afirmat că ar avea o bombă în bagajul de cabină, acesta fiind coborât din avion şi preluat pentru cercetări de către organele abilitate. Alarma s-a dovedit a fi falsă.

Potrivit unui comunicat al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, unul dintre pasagerii zborului Wizz Air W63301, cu destinaţia Londra Luton, a creat panică în aeronavă după ce a făcut afirmaţia că are o "bombă în bagajul de cabină”.

Echipajul avionului a anunţat de urgenţă autorităţile, iar avionul a fost verificat astfel încât zborul a avut o întârziere de două ore şi 45 de minute.

"Având în vedere gravitatea situaţiei create au fost declanşate procedurile specifice. Zborul a avut o întârziere de două ore şi 45 de minute. Pasagerului i-a fost întreruptă călătoria şi a fost preluat pentru cercetare de către organele abilitate. Alarma s-a dovedit a fi falsă” se arată în comunicatul de presă al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Potrivit oficialilor aeroportului din Cluj-Napoca, celelalte zboruri programate miercuri nu au fost afectate şi se desfăşoară conform programului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri