Care sunt destinațiile europene spre care se poate zbura de pe Aeroportul din Brașov

Data actualizării: Data publicării:
Aeroportul din Brașov
Aeroportul din Brașov.

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav operează în prezent zboruri către Nurnberg, Barcelona, Munchen, Bruxelles, Stuttgart, Londra, Madrid și Malaga. Începând cu luna iulie, se va zbura de la Ghimbav și către Roma şi Valencia. Totodată, prin intermediul agențiilor de turism, sunt operabile curse charter către Turcia și Grecia, transmite bzb. Conducerea aeroportului este optimistă și poartă discuții cu operatorii aerieni pentru deschiderea altor noi curse către Budapesta, Paris și Tel Aviv.

De asemenea, aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav este destinație și pentru zborurile private. Prima aeronavă privată, operată de Netjets Europe, a aterizat la Ghimbav miercuri, potrivit informațiilor furnizate de BoardingPass. Avionul de tip Cessna 560XL Citation XLS (CS-DXN) a zburat spre Brașov din Figari, Corsica, iar în scurt timp a decolat către Zurich, Elveția.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav a fost inaugurat pe 15 iunie. Este primul aeroport deschis în România în ultimii 50 de ani și răspunde la așteptarea îndelungată a brașovenilor pentru o alternativă de transport aerian în proximitate. Prima cursă a fost realizată de Tarom, cu destinația București. În acest moment, cursele sunt operate de Dan Air, o companie aeriană cu capital românesc, iar începând din august, și Wizz Air va opera curse către Londra și Dortmund.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri