Avocata lui Amber Heard spune că actrița nu îi poate plăti lui Johnny Depp despăgubiri de peste 10 milioane de dolari și va face recurs

Data publicării:
johnny depp in sala de judecata
Johnny Depp Foto: Profimedia Images

Amber Heard a pierdut procesul împotriva fostului său soț, Johnny Depp, însă nu îi poate plăti acestuia despăgubiri de peste 10 milioane de dolari, așa cum cere verdictul pronunțat miercuri, a declarat avocata actriţei, care anunță că va face recurs. 

Johnny Depp a ieşit învingător din acest proces extrem de mediatizat, chiar dacă juraţii au ajuns la concluzia că cele două vedete de la Hollywood s-au defăimat reciproc, relatează AFP. Întrebată de un jurnalist al canalului NBC dacă Heard sa îi poate plăti lui Depp cei 10,4 milioane de dolari despăgubiri, avocata actriței, Elaine Bredehoft, a răspuns: "O, nu, absolut nu".

Avocata, care consideră că Amber Heard a fost "demonizată" de echipa de avocaţi a actorului, a spus că intenţionează să facă recurs la decizia juriului.

Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard

După aproximativ 13 ore de dezbateri într-un tribunal de lângă Washington, cei şapte juraţi i-au dat dreptate vedetei din "Piraţii din Caraibe" pentru toate cele trei motive ale procesului de defăimare, acordându-i despăgubiri de 10 milioane de dolari şi 5 milioane de dolari daune agravate, mai scrie AFP, citată de Agerpres.

În mod clar, ei au considerat în unanimitate că Amber Heard, 36 de ani, a făcut declaraţii false descriindu-se ca victimă a violenţei domestice şi că a acţionat "rău intenţionată".

Tribunalul din Fairfax, Virginia, a redus însă cuantumul daunelor agravate la 350.000 de dolari, conform sumei maxime legale în vigoare în stat, ceea ce a redus la 10,4 milioane de dolari suma datorată de Heard fostului ei soţ.

Cei şapte juraţi - cinci bărbaţi şi două femei - au decis, de asemenea, că Johnny Depp, 58 de ani, a defăimat-o pe Amber Heard, acordându-i o compensaţie financiară de 2 milioane de dolari.

Ea şi-a recunoscut "dezamăgirea inexprimabilă" într-un comunicat. "Sunt devastată de faptul că muntele de dovezi nu a fost suficient pentru a face faţă puterii, influenţei şi ascendentului mult mai important al fostului meu soţ", a transmis Amber Heard.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri