Mar-a-Lago, reședința lui Donald Trump, este focar de infecție cu Covid-19. Clubul se închide parțial din cauza îmbolnăvirilor

Data publicării:
presedintele donald trump ofteaza
Donald Trump Foto: Profimedia Images

Mar-a-Lago, clubul din Florida al lui Donald Trump, dar și actuala locuință a fostului președinte de la părăsirea funcției, se închide parțial din cauza apariției unor cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19 în rândul personalului stațiunii, conform presei americane, citate de AFP și Agerpres.

„Deoarece unii dintre angajaţii noştri au fost testaţi recent pozitiv la coronavirus, suspendăm temporar serviciile de la Beach Club şi Dining Room”, a indicat conducerea clubului într-un e-mail citat de Washington Post. Numărul de persoane infectate nu a fost precizat.

Reședinția Mar-a-Lago
Reședința Mar-a-Lago a fostului președinte al Statelor Unite, Donald Trump. Foto: Profimedia Images

Alte servicii vor rămâne, totuși, deschise în club, a subliniat conducerea acestuia, adăugând că s-au luat „toate măsurile adecvate în acord cu directivele” autorităţilor federale sanitare pentru dezinfectarea spaţiilor. Comitatul Palm Beach a trimis clubului un avertisment în ianuarie, după apariţia unor fotografii care arătau că oaspeţii nu au purtat măşti la o petrecere de Anul Nou.

Clubul este programat să găzduiască o serie de evenimente la reuniunea de primăvară a Comitetului Naţional al Partidului Republican (RNC) din Florida luna viitoare, potrivit cotidianului New York Times.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri