Netanyahu a fost internat de urgență în spital și i se va implanta un stimulator cardiac

Data publicării:
benjamin netanyahu
Premierul israelian, Benjamin Netanyahu. Foto: Guliver/Getty Images

Prim-ministrul guvernului Israelului, Benjamin Netanyahu, a fost internat și va fi supus unei operații pentru a i se pun un stimulator cardiac, conform unui comunicat emis de reprezentanții guvernului său, duminică dimineață. Anunțul vine la doar câteva zile după ce a ieșit din spital din cauza unei deshidratări.

„Prim-ministrul Netanyahu va fi supus, în această seară, unei proceduri de implantare de stimulator cardiac la Centrul Medical Sheba din Tel HaShomer”, se arată în comunicat.

„Procedura se va desfăşura sub sedare, iar ministrul justiţiei şi vicepremierul Yariv Levin îl va înlocui în acest timp”, se mai arată în textul transmis de guvernul israelian.

În urmă cu o săptămână, Netanyahu, în vârstă de 73 de ani, a părăsit acelaşi centru medical după ce a fost internat peste noapte în spital din cauza deshidratării.

Centrul a decis atunci să-i pună un holter subcutanat pentru a continua să-l monitorizeze în cadrul examinărilor cardiologice, a transmis, săptămâna trecută, profesorul Amit Segev, şeful departamentului de cardiologie al spitalului Sheba.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri