Un tânăr s-a trezit cu capul în gura unui urs

Data publicării:
tanar atacat de urs foto denver 7
Foto: The Denver Channel

Un angajat al unei tabere de vară din statul american Colorado a avut un șoc în momentul în care s-a trezit: și-a dat seama că se afla cu capul între colții unui urs brun care îl târa, relatează Agerpres.

tanar atacat de urs foto denver 7
Foto: The Denver Channel

Tânărul în vârstă de 18 ani, instructor în tehnici de supraviețuire, a vorbit despre „durerea imensă” pe care a simțit-o când ursul îi zdrobea craniul duminică dimineață.

Animalul l-a tras pe tânăr circa patru metri înainte ca alți oameni in tabără să-l sperie și să-l facă să-și abandoneze prada. Responsabilii din tabăra de vară, însoțiți de câini, au lansat apoi o operațiune de căutare. 

Zgomotul pe care îl auzeam, cred, era acela al dinților care strângeau de craniul din care mușcase”, a mărturisit tânărul, identificat numai prin prenumele Dylan, pe postul local Denver 7.

M-a prins și m-a tras, iar apoi m-a mușcat de partea din spate a capului și m-a târât. Perioada în care m-a târât mi s-a părut că a trecut cel mai greu. Am avut impresia că a durat o veșnicie”, a adăugat el, evocând respirația ursului în ceafă.

Tânărul dormea într-un sac de dormit pe malul unui lac, împreună cu alți angajați ai taberei de vară, când s-a produs atacul animalului, în jurul orei 04.14 duminică dimineață, la Ward, localitate situată la circa 30 km de orașul Boulder.

Am crezut pentru un moment că visam, dar apoi mi-am spus că mă durea atât de rău încât nu putea fi un vis”, a povestit Dylan, care a ieșit din spital cu nouă puncte de sutură.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri