Mașină oprită în trafic de polițiști. Pe locul șoferului nu era nimeni

Data actualizării: Data publicării:
Mașină de poliție

Un șofer de 20 de ani din Simeria a fost oprit de polițiști în trafic, miercuri seara, pentru un control de rutină. În momentul în care agenții au ajuns în dreptul mașinii, au constatat că la volan nu era nimeni. Șoferul trecuse pe bancheta din spate, unde se aflau și alți doi tineri. Ulterior, acesta le-a recunoscut polițiștilor că el era la volan, dar și că nu deține permis de conducere. Asupra unuia dintre tineri, dar și în mașină, oamenii legii au descoperit și droguri. 

Autoturismul circula pe o stradă din Simeria, județul Hunedoara, când a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliție. În momentul în care agentul a vrut să-l legitimeze pe șofer, și-a dat seama că pe scaunul din față stânga nu se afla nicio persoană. Pe bancheta din spate, însă, erau 3 tineri cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani. După ce au fost interogați de oamenii legii, tânărul de 20 de ani a recunosc că imediat ce a oprit mașina s-a mutat pe locul din spate.

În urma verificărilor în baza de date, polițiștii au stabilit că bărbatul nu figurează ca find posesor de permis de conducere. La controlul corporal, agenții au descoperit asupra unuia dintre pasageri canabis, iar sub scaunul din stânga față o tigaretă din foiță, parțial fumată. Tânărul de 20 de ani a fost condus la o unitate medicală din Deva, pentru recoltarea de probe biologice. Potrivit IPJ Hunedoara, a fost deschis și un dosar de cercetare penală.

Nu este primul caz de acest fel cu care se confruntă polițiștii rutieri. În urmă cu câteva zile, un bărbat din județul Suceava, care s-a urcat beat la volan, a încercat să-i convingă pe polițiștii care l-au oprit în trafic, după ce s-a mutat pe scaunul pasagerului, că nu era la volan, deși era singur în mașină.

 

 

Editor : izabela.zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri