Simona Halep a revenit în țară. Ce planuri are pentru următoarea perioadă

Data actualizării: Data publicării:
simona halep aeroport

Simona Halep, nr. 2 WTA, a revenit vineri seară în țară, după ce a participat la turneele de la Doha și Dubai, unde a ajuns până în finală, respectiv sferturi de finală. Ea a declarat la aeroport că nu a avut niciun fel de probleme medicale în timpul competițiilor, acuzând doar oboseala acumulată, după ce participase anterior și la Fed Cup. Sportiva, primită cu aplauze la aeroportul Otopeni, a spus că se pregătește acum pentru Indian Wells.

„Au fost turnee bune, consider că am jucat un tenis destul de bun, nivelul a fost foarte ridicat. Fizic am fost destul de rezistentă. Per total cred că a fost o deplasare foarte bună. Am simţitt oboseală din cauza Fed Cup-ului, pentru că acolo m-am consumat foarte mult. Aşa se întâmplă de fiecare dată. Dar a meritat. Mi-a părut rău că nu m-am întors acasă cu echipa, dar a trebuit să merg la Doha”, au fost primele impresii împărtășite de Simona Halep.

Simona Halep a spus că va sta o săptămână în România, dar nu vor fi zile de vacanță, ci de odihnă dublată de pregătirea fizică înainte de a pleca spre Statele Unite.

Întrebată dacă a avut probleme medicale în timpul celor două turnee arabe, Simona Halep a spus că a fost vorba doar de oboseală, au fost și mici dureri, dar normale la nivelul acesta, nimic deosebit.

Despre antrenor „n-am ce să vă zic, n-am niciun antrenor”, le-a spus sportiva jurnaliștilor care au întrebat-o despre speculațiile presei străine pe această temă. „Care presă, străină sau mai mult cea din țară?” a replicat Simona Halep. 

După turneul de la Doha, Simona Halep a surprins, anunţând că renunţă la colaborarea cu Van Cleemput

Petra Kvitova, în prezent nr. 3 WTA, e în finală la Dubai, unde va juca sâmbătă, de la ora 17:00, în direct pe Digi Sport 2, cu Belinda Bencic, cea care a eliminat-o pe Simona Halep în sferturi. Dacă sportiva din Cehia se impune, ea va trece în clasament înaintea Simonei Halep. „Nu contează în acest moment clasamentul, doar la final de an. Nici nu ştiu ce trebuie să întâmple ca să fiu pe trei”, a mărturisit Simona Halep vineri seară, la sosirea în țară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri