Şeful Poliţiei Locale din Dr. Tr. Severin şi oameni de afaceri, suspectaţi de evaziune fiscală

Data publicării:
211113 perchezitii

Şeful Poliţiei Locale din Drobeta Turnu Severin şi mai mulţi oameni de afaceri sunt suspectaţi de procurori de evaziune fiscală. Oamenii legii au făcut peste 80 de percheziţii domiciliare în şase judeţe din ţară. Procurorii DIICOT Mehedinţi au emis 44 de mandate de aducere pentru persoane suspectate că au comis acţiuni de evaziune fiscală.

Printre persoanele vizate se numără cunoscuţi oameni de afaceri din domeniul construcţiilor, funcţionari bancari şi un grup numeros de persoane de etnie romă din oraşul Strehaia. Aceştia ar fi contribuit la realizarea unor tranzacţii comerciale cu facturi fictive pentru materiale de construcţii şi fier vechi. Prejudiciul cauzat se ridică la peste 7 milioane de euro.

Printre cei aduşi la audieri a fost şi avocatul Sorin Crudiu. Acesta a plecat la scurt timp şi neagă toate acuzaţiile cum că ar fi adus mai multe limuzine din străinătate, iar una ar fi oferit-o primarului din Drobeta Turnu Severin.

Şi primarul municipiului Drobeta Tr. Severin a infirmat că ar fi primit o maşină de la membrii grupului infracţional şi a spus că aşteaptă rezultatul anchetei.

Până la orele serii au fost aduse la audieri doar 13 persoane.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri