Ce spune Poliția despre gloanțele găsite la colaboratoarea AUR: „Elemente ce par a fi muniție”

Data publicării:
mașină de poliție
Foto: Inquam Photos/George Călin

Ariadna Cîrligeanu, colaboratoarea partidului AUR care a încercat să intre în Palatul Parlamentului cu patru gloanțe, a fost dusă miercuri la poliție unde este cercetată de poliţiştii de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, informează Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

„La data de 10 mai, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 17 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la punctul de acces într-o instituţie publică din Sectorul 5, ar fi fost identificată o persoană care ar avea asupra sa elemente ce par a fi muniţie”, se arată într-un comunicat al DGPMB transmis Agerpres.

Ariadna Cîrligeanu a fost condusă la sediul secţiei în vederea continuării verificărilor.

„Cercetările sunt continuate de către Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, arată sursa citată.

Colaboratoarea AUR a fost oprită, miercuri, la intrarea în Palatul Parlamentului, după ce reprezentanţii SPP au descoperit, la controlul de la poarta de acces, patru cartuşe.

Potrivit unor surse din Poliţie, femeia a afirmat că muniţia reprezintă suveniruri de la o tragere. Acestea par, la prima vedere, capete trase, fără încărcătură.

Deputatul AUR Dan Tanasă a susţinut că respectivele gloanțe găsite asupra colaboratoarei partidului, la intrarea în Parlament, erau, de fapt, niște „suveniruri”.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri