CAMERA ASCUNSĂ. Rudele celor implicaţi în dosarul de evaziune de 50 de milioane de euro sunt de negăsit

Data publicării:
camera ascunsa

De câteva zile nimeni nu mai locuieşte la adresa din Pipera a lui Mahmoud Sleiman. Este considerat liderul grupării şi este cercetat în arest. Familia lui însă a părăsit deja vila din cartierul rezidenţial situat în nordul Capitalei.

Oamenii din zonă spun că au plătit chiria până la sfârşitul lunii şi au plecat „după ce au apărut problemele”.

La câţiva kilometri distanţă, tot în nordul Capitalei locuia un alt suspect în cazul evaziunii de 50 de milione de euro. Rami Ghaziri - şi el arestat - patronul Avicola Crevedia. Vila în care a locuit până acum câteva săptămâni libanezul era situată în apropierea casei unui oficial al ambasadei SUA.

Acum, şi Rami Ghaziri s-a mutat din cartierul luxos din Pipera.

Un om de afaceri irakian cu cetăţenie română, cercetat şi el în dosarul evaziunii cu carne, susţine că firma sa ar fi intrat în vizorul procurorilor după ce administratorul societăţii ar fi contestat câteva taxe impuse de ANAF.

La fel s-ar fi întâmplat şi cu celelalte companii implicate în scandal. Procurorii spun însă că firma irakianului ar fi fost beneficiara ingineriilor financiare ale reţelei.

În reţeaua de evaziune cu carne ar fi implicaţi un senator, un procuror şi oameni de afaceri, miliionari în euro, spun anchetatorii. Până acum 16 persoane au fost arestate în acest caz.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri