Stelian Ion, prima reacție după demitere: „Florin Cîțu va pleca acasă”. Fostul ministru acuză interese ascunse

Data actualizării: Data publicării:
Stelian Ion la Ministerul Justiției.
Stelian Ion a reacționat miercuri seara, pe Facebook, după ce Florin Cîțu a anunțat că a trimis la Cotroceni cererea de revocare din funcția de ministru al Justiției. Foto: Inquam Photos / Alexandru Busca

Stelian Ion a reacționat miercuri seara, pe Facebook, după ce Florin Cîțu a anunțat că a trimis la Cotroceni cererea de revocare din funcția de ministru al Justiției. „Florin Cîțu și-a semnat de fapt propria plecare din guvern pentru că este doar o chestiune de timp până când va pleca acasă”, a scris acesta pe rețeaua socială.

Stelian Ion, pe Facebook: „Premierul Florin Cîțu arată în seara aceasta încă o dată că nu are respect pentru lege, pentru Constituție. Având în vedere antecedentele sale, poate că nu este de mirare.

În felul acesta Florin Cîțu și-a semnat de fapt propria plecare din guvern pentru că este doar o chestiune de timp până când Florin Cîțu va pleca acasă.

Șantaj și iresponsabilitate înseamnă să îi ceri imperativ ministrului justiției să îți dea un aviz la minut pe un proiect cu miză uriașă pentru care termenul legal de avizare este de 4 zile lucrătoare de la primirea originalului. Precizez încă o data că nici până la această oră originalul proiectului PNDL 3 nu a fost trimis la Ministerul Justiției pentru obținerea avizului.

Povestea are și un substrat nevăzut, legat de procedura de numire a procurorilor de rang înalt aflată în derulare. Aceasta este miza nevăzută.”

Citiți și: 

USR PLUS a decis că va susţine o moţiune de cenzură împotriva premierului Florin Cîţu

Dacian Cioloș dă de înțeles că USR PLUS iese de la guvernare: „Acesta nu mai e guvern de coaliție”

Dan Barna: „Florin Cîțu trebuie să plece”. Prima reacție din USR PLUS după demiterea ministrului Justiției

Clotilde Armand: „Premierul a dat foc coaliției de guvernare pentru lupta internă din PNL. Mizerabil și mișelesc gest”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri