ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Plan Detaliu. Cum să ne ferim de țepe imobiliare

locuinte pd

Indiferent că vorbim despre un avocat, un notar, un inginer, un arhitect, important este să cereți unui specialist să vă ajute atunci când vreți să luați o casă sau un apartament într-un imobil nou.

Iohannis, despre proteste: Acești oameni sunt de admirat

proteste ianuarie 20180120203408_IMG_0530-01

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, că oamenii care au protestat sâmbătă „sunt de admirat”, pentru că au înfruntat vremea rea pentru a transmite politicienilor că „își doresc o justiție...

ONU, semnal de alarmă pentru populația României

Avertizare meteo de ger și vânt puternic.

Multe dintre aceste ţări se confruntă cu dificultăţi economice, populaţii care îmbătrânesc, lipsa forţei de muncă specializate şi, în unele cazuri, politici de imigrare restrictive.

1859. Cine a făcut posibilă Mica Unire

alexandru ioan cuza

În urmă cu aproape 160 de ani, românii din Ţara Românească şi Moldova îşi alegeau pentru prima dată domnitorul. Pe 24 ianuarie 1859, candidaţii munteni au decis să se retragă iar în fruntea Ţării...